27.04.2018.

Belgrade Fashion Week: Finale u velikom stilu

42 magazin
Promo

…koji ne potpisuje jedan dizajner već multibrend koncept MIAMAYA

MIAMAYA

Kao što to obično biva, najzanimljiviji modeli čuvaju se za kraj kako bi utisak bio potpuno zaokružen, pa je tako bilo i sa upravo završenom Beogradskom nedeljom mode. Naime,  revijski deo 43. Belgrade Fashion Weekazavršen je revijom She’s a Ladyu novootvorenoj fashion concept radnji MIAMAYA u SC Rajićeva.

Tokom 43. Beogradske nedelje mode etablirani majstori mode iznova su dokazali svoj kvalitet, prikazani su trendovi domaćih i stranih brendova

U sofisticiranom enterijeru posvećenom ženama i uz prisustvo brojih poznatih ličnosti iz sveta mode, biznisa i medija, predstavljene su nove kolekcije brendova Red Valentino, Emporio Armani, Elisabetta Franchi, Tory Burch, DKNY, Love Moschino, Marella, Weekend MaxMara,Twinset, PennyBlack, Max&Co.iMarina Rinaldi. Posebno iznenađenje bio je izlazak na pistu poznatih srpskih glumica Vesne Čipčić i Hristine Popović, koje su ponele nove kolekcije Marine Rinaldi i Marella.

MIAMAYA

Originalni modni koncept MIAMAYA nastao je kao potreba žene za jedinstvenom oazom u kojoj će kao moderna heroina, a u skladu sa svojim željama i vizijama, izraziti svoju ličnost.
Zato je i glavni motiv MIAMAYA „Ja sam žena, a koja je tvoja supermoć?“

MIAMAYA

Tokom 43. Beogradske nedelje mode etablirani majstori mode iznova su dokazali svoj kvalitet, prikazani su trendovi domaćih i stranih brendova, kao i kreativnost neafirmisanih dizajnera, kojima Nedelja mode konstantno pruža podršku.