01.08.2018.

Društvo, ko ide na Lovefest? Imamo siguran i besplatan prevoz

42 magazin, Promo
Promo

Ukoliko se spremate na put u Vrnjačku Banju i za uživanje u muzici i dobrom pivu, imamo super vest za vas

Društvo, ko vozi kući Lovefest

Sa ciljem podizanja svesti o važnosti odgovorne konzumacije alkohola i bezbednosti u saobraćaju, kroz svoju tradicionalnu kampanju Društvo, ko vozi kući? kompanija HEINEKEN Srbija je za posetioce Lovefesta obezbedila siguran i besplatan autobuski prevoz za dolazak u Vrnjačku Banju i povratak iz nje.

Svi oni koji žele da se lepo provedu i bezbedno vrate kući mogu da se prijave putem imejl adrese heinekenlovefest@gmail.com za besplatan prevoz. U mejlu je potrebno navesti ime i prezime, kog dana žele da posete festival (datum), kao i da li žele da koriste prevoz za dolazak ili povratak sa festivala, ili oba. Kompanija HEINEKEN Srbija poziva sve ljubitelje kvalitetne muzike i dobre zabave da uživaju odgovorno i da se što pre prijave budući da je broj mesta ograničen.

Društvo, ko vozi kući Lovefest

Iz Beograda polasci su sa parkinga kod Sava centra u sledećim terminima: četvrtak 2. avgust i petak 3. avgust u 17 časova,
subota 4. avgust u 13 časova.
Povratak sa Lovefesta rezervisan je za subotu, nedelju i ponedeljak u 10 sati sa kružnog toka u centru Vrnjačke Banje.

Akcija se sprovodi u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, Lovefestom i prevoznikom Car:go. Pored besplatnog prevoza, kompanija HEINEKEN Srbija i Agencija za bezbednost saobraćaja pripremile su za festivalsku publiku različite zabavne aktivnosti koje promovišu važnost odgovorne konzumacije na Enjoy Responsibly zoni u okviru festivala.

Društvo, ko vozi kući Lovefest

Dođite da se družimo i uživamo odgovorno! Vidimo se od 2. do 5. avgusta na Lovefestu!