25.10.2017.

Ključni komad sezone – kaput!

42 magazin
Promo

Bezvremeni, u trendu, topao, dugačak, od vune… Sledi 10 krojeva koje želimo pre minusa!

6402553742_2_1_16

Glavni komad vašeg stajlinga tokom hladnijih meseci jeste najveći i bez razmišljanja – kaput. Pravi kroj pokriva sve nedostatke koji se kriju ispod njega, pa zato pažljivo birajte model koji će nositi celu kombinaciju. Iako još uvek nije minus, možete ga već sada nositi ukoliko ste nestrpljivi jer ovo vreme vam dozvoljava da obnažene noge, ako ste hrabri, uparite sa XL kaputom. Izdvajamo top 10 inspiracija i odmah vam pronalazimo najbolje primere koji već stoje na vešalicama.

KOŽA U FOKUSU

Već poznati klasičan kroj bilo kog modela postaje drugi kaput ukoliko je, umesto od standardnog materijala, načinjen od kože. Lak ili glatka, na vama je da odaberete.

04

Kaput od kože sa dvorednim kopčanjem Massimo Dutti, 74.990 dinara

TOTAL CANDY LOOK

Ako se trendovi sa piste prenesu na ulicu, to izgleda kao na ovoj street style fotografiji – jedna boja od glave do pete, najbukvalnije! Odaberite pravu boju koja se slaže sa vašim tenom i bojom kose i beležite utiske dok hodate ulicom.

02

Kaput od vune Hugo Boss, cena na upit

SVE NIJANSE SIVE

Sivi kaput je, kao i kamel, oduvek na sceni. Verovatno su ga nosile vaše bake i mame, a sada je red na vas, zato predlažemo da birate onaj od kvalitetnijih materijala jer sivi kaput se ne nosi samo jednu sezonu.

01-kaput

Kaput sa akcentom na struku Mona, 11.990 dinara

JESENJI FLORALI

Ako ste mislili da je cvetni desen rezervisan samo za proleće, evo dokaza da se provlači kroz sve sezone. Nosite ga sa drugim printom ili razigrajte neutralne tonove stajlinga jednim komadom koji će se na ovoj podlozi savršeno istaći.

03

Kaput s printom Max&Co., cena na upit

BEZVREMENI KAMEL

Nema potrebe za suvišnim rečima, kaput u kamel boji morate imati u svom ormanu. U prilog ovoj izjavi idu sve ikone stila oduvek, a danas je neprevaziđena klasika.

05

Kaput klasičnog kroja Pull&Bear, 4.990 dinara

ANIMAL PRINT

Ne držite se strogih formi i proverenih boja, malo divljine nije naodmet ako je nosite na pravi način. Oba slučaja nam šalju istu poruku: zoo-print i sport idu zajedno iako deluje da među njima nema asocijacija.

06

Kaput od krzna Pinko, 51.300 dinara

ŠAH-MAT

Karirani desen vraća se na velika vrata i ne nosi više samo retro epitet. Najbolje ide uz komade do poda, zato vam predlažemo da ga spojite sa XL modelima.

10

Kaput s naglašenim ramenima Zara, 14.990 dinara

CRVENI ALARM

Već smo pisali o crvenom trendu, pa se podrazumeva da je deo i ove liste. Pronađite idealnu nijansu crvene i alarmirajte ulice.

kaput

Kaput od vune i kašmira Max Mara, cena na upit

VEŠTAČKO KRZNO

Krzno je preplavilo sve modne piste već nekoliko sezona, i to ono veštačko, pa ga možete pronaći u prirodnim neutralnim nijansama ili jarkim bojama, najbolje po sistemu više je više. Nosite ga uz sve stilove – od sporta, preko casuala, do starog dobrog glamura.

07

Kaput od veštačkog krzna Mango, 8.990 dinara

MODNI PASTIR

Najčešći na ulicama od prošle sezone jeste kaput ili jakna od ovčijeg krzna – bilo ono pravo ili fake. Kada se jednom ušuškate u ovaj materijal, teško ćete se odlučiti za drugi.

kaput

Kaput u dva tona Zara, 8.990 dinara