23.07.2017.

Kameleon patike!

42 magazin
Promo

Ako razmišljate o boji obuće koja može najjednostavnije da se uklopi u vaš svakodnevni stil, ne morate više, od sada nam je dostupno novo rešenje – patike koje menjaju boju!

adidas NMD_R2

Adidas New York

Ukoliko volite nomadski stil života i uživate u izazovu osvajanja novih destinacija, adidas Originals ima nešto za vas – najnovije NMD_R2 i NMD_R2 PK patike. Modeli koji objedinjuju nasleđe legendarnog brenda adidas Originals i tehnologiju poslednje generacije unose u modnu svakodnevicu nešto drugačiji avanturistički stil. Napravljene u neutralnim paletama boja, NMD patike se savršeno uklapaju u svaku odevnu kombinaciju. Sa lakoćom pokazuju jedinstven modni stav.

adidas NMD_R2

 

NMD_R2 PK model objedinjuje futuristički dizajn patike sa širokim spektrom komplementarnih grafičkih detalja. Primeknit gornjište u sivoj boji ističe siluetu patike. Jedinstvena shadow knit tehnika stvara utisak da patika menja boju u zavisnosti od svetla. Izgled je upotpunjen pertlama u istoj boji, kao i kožnim ojačanjem za petu. Tu je  i BOOST središnjim đonom u koji je asimetrično dodata EVA pena.

adidas NMD_R2

Adidas New York

NMD je dostupan globalno u adidas Originals radnjama i putem sajta adidas.com/NMD, a u Srbiji u Buzz Sneaker Station, radnji Tike, radnjama The Spot, kao i na sajtu www.capsule.rs.