08.03.2017.

Kako izgleda vaša to do lista?

Promo

Verovatno ste zaboravili da dodate još jednu stavku na svoju listu obaveznih aktivnosti

img_6540

Dan žena je odličan podsetnik da bi trebalo s vremena na vreme izdvojiti 24 sata i posvetiti ih sebi. Žene su poznate po multitaskingu, jer im je to zapisano u DNK. Ko ne veruje, nek samo pomisli na svoje jutro i to kako počinje jedan vaš dan. Ako ste mama, onda verovatno oblačite decu za školu, pravite doručak, usput proveravate to do  listu za taj dan, organizujete vanškolske aktivnosti dok istovremeno stavljate maskaru i odgovarate na Viber poruke. Možda nemate decu, vaš scenario ne izgeda baš tako, ali količina radnji u jednom minutu je kod većine žena slična.

Zato nije naodmet dodati još jednu aktivnost svojoj listi koja će pojačati vašu produktivnost – ako ne možete sebi da priuštite celodnevnu, neka traje bar dva sata ujutru.

Recept je jednostavan i verovatno ga već znate, ali ste samo zaboravili da ga stavite na listu prioriteta. Uveče se svima javite da ćete ujutru spavati duže i stavite telefon na mute opciju. Napunite kadu, dodajte eterična ulja i pustite omiljenu muziku. Pre odlaska u krevet birajte najmekši pamuk koji je nežan prema vašoj koži, predlažemo vam prirodne materijale iz English Garden kolekcije Extreme Intimo.

Probudite se bez alarma onda kada se dovoljno naspavate. Ako već ne možete da provedete dan u mekanom donjem vešu i pidžami, neka jutarnja kafa ili čaj traju bar sat ili dva – jer žene su nežnija bića i zaslužuju ovaj poklon.